​Algebehandling der giver et flot resultat

Få en flot udendørs belægning med en algebehandling

Udendørs belægninger og terrasser bliver ofte ramt af både alger, mos og snavs, og det kan derfor være nødvendigt at få foretaget en algebehandling for igen at få en flot og indbydende terrasse eller belægning.

Hos LP Entreprenør - Anlæg ApS i Maribo hjælper vi dig gerne med en professionel algebehandling. Vi arbejder for både private husejere og en række forskellige erhvervskunder. Vi kører således ofte ud til opgaver på hele Lolland Falster, men vi kører også gerne ud til opgaver i Næstved og på resten af Sydsjælland.

Vi fjerner alger effektivt

Selvom du har fået belagt din terrasse eller din flisebelægning med alger, så behøver du dog ikke at investere i en helt ny belægning eller nye terrassebrædder. Vi har det rette udstyr og det rette mandskab, der skal til for at sikre en professionel og effektiv rensning af fliser såvel som rensning af terrasse.

Med vores hjælp kan du dermed få et flot resultat, der næsten ser ud som nyt, og det vil være til en ganske billig pris sammenlignet med en helt ny belægning. 

Vi leverer høj kvalitet til fordelagtige priser

Når du vælger at lade os stå for din fliserensning eller terrasserensning kombineret med en algebehandling, så kan du altid forvente, at du får et både flot og langtidsholdbart resultat. Vi er grundige, og vi benytter os kun af faglært arbejdskraft.

Samtidig kan vi tilbyde dig vores services til ganske konkurrencedygtige priser, så det ikke kommer til at koste en formue for dig at få en flot overflade igen.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores algebehandling, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din specifikke opgave.

Vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og vi hjælper både private husejere og erhvervskunder. Skal vi også hjælpe dig? 

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt