Få en erfaren murer med på dit projekt

Har du planer om at få muret en carport eller en tilbygning? Eller måske trænger din facade til en opfriskning og dine vinduer til nye fuger? LP Entreprenør & Anlæg står klar, når du skal bruge en kompetent og erfaren murer.

Fra vores adresse i Maribo kører vi ud til både private og erhvervskunder på hele Lolland og Falster. Vi har brede kompetencer inden for murerarbejde, og derfor kan vi med sikkerhed også løse din opgave.

Vi sætter en ære i at levere et arbejde i høj kvalitet og lægger derudover stor vægt på den gode kommunikation med vores kunder. Det betyder, at vi altid sørger for at holde dig løbende opdateret på dit projekt, så du ved, hvordan planen forløber.

Hvad kan vores murermester tilbyde?

Vores hovedopgave er at udføre murerarbejde og godt håndværk, der holder mange år frem. For at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet i vores arbejde, sørger vi for løbende at opdatere vores medarbejdere med forskellige kurser. Vi glæder os over udfordringer, og at vi kan hjælpe dig med dine mureropgaver, hvad end de omfatter og kræver af os.

Vores murer har kompetencer inden for f.eks.:

  • Sprøjtepuds
  • Fugning
  • Fundamenter
  • Renovering

Vi står gerne for murerarbejdet i nybyggeri, men har også mange renoveringsopgaver og opgaver som murer i forbindelse med ombygning. Du kan se meget mere under vores referencer [link], som du er velkommen til at kigge på for at få inspiration til dit næste projekt.

​Hvad koster en murer?

​Når vi beregner din pris på en opgave udført af vores murerfirma, er der flere faktorer, der spiller ind. Som nævnt varetager vi både mindre opgaver, såsom renovering af eksisterende murværk eller fugning, men vi har også større projekter inden for nybyggeri. Opgavens omfang og valget af materialer er to af de største faktorer i din pris.

Før vi udarbejder et tilbud til dig, kommer vi derfor selvfølgelig ud og besigtiger din opgave og hører mere om dine idéer og ønsker. Derpå fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt vores murer og indhent et tilbud

​Hvad koster murerarbejde? Hvad kan lade sig gøre i mit projekt? Hvad kan vores murer hjælpe med? Hvis du sidder med spørgsmål som disse – eller har andre spørgsmål til vores priser eller ydelser – så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vores murerforretning kan kontaktes enten på telefon 54 78 01 28 eller e-mail lp@lp-maribo.dk - vi giver altid en fornuftig og billig pris! Vores murer ser frem til at høre fra dig.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt