Rensning af kloak udføres for private husejere og erhvervskunder

Har du problemer med kloakken?

Hvis dit afløb ikke længere fungerer, som det skal, så kan det være, at det er blevet tid til en kloakrensning. Hos LP Entreprenør - Anlæg ApS hjælper vi både private husejere og forskellige typer erhvervskunder med rensning af kloak. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Maribo eller på resten af Lolland Falster, men det kan også være i Næstved eller på det øvrige Sydsjælland.

Vi starter med at lokalisere problemet

Inden vi går i gang med at foretage en grundig rensning af kloak, starter vi med at lokalisere problemet. Måske er det bare blevet tid til en grundig spuling af kloakrørene, men der kan også være andre årsager til, at din kloak ikke fungerer, som den skal. Dette kan vi for eksempel undersøge ved hjælp af TV-inspektion

Sådan kan vi sikre dig en effektiv rensning af kloak

Med hjælp fra vores store slamsuger kan vi hurtigt og effektivt foretage lige netop den rensning af kloak, som du har brug for. Vi kan sikre os, at rørene bliver spulet ordentligt igennem, så din kloak igen kan komme til at fungere, som den skal.

Alt vores arbejde bliver naturligvis udført professionelt, og skulle der være behov for en reparation eller andet kloakarbejde i forbindelse med opgaven, har vi vores egen autoriserede kloakmester, der står klar til at løse problemet.

Kontakt os og få beregnet en pris på kloakrens

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil komme til at koste dig at få renset kloakken? Vi tilbyder altid høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og du er således garanteret en skarp pris, når du vælger at lade os varetage din opgave i forbindelse med rensning af kloak.

Hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på opgaven, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål omkring arbejdet, eller hvis du har brug for mere information. 

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt