Støbning af fundament til mange typer bygninger

Undgå fremtidige skader med den rette type fundament

Hos LP Entreprenør & Anlæg har vi mange års erfaring med at støbning af fundament. Vi kan hjælpe med din opgave, uanset om det er til den private bolig eller større byggerier. Vi opfører fundamenter til både hus, sommerhus og erhvervslokaler. Fra vores adresse i Maribo kører vi ud til kunder på hele Lolland-Falster og Sydsjælland.

Alt inden for støbning og opbygning af fundament

Fundamentet er husets måske allervigtigste bestanddel. Det skyldes, at alle husets bærende konstruktioner hviler på fundamentet. Det er derfor fundamentet, der skal sørge for at bære hele vægten. Hvis ikke fundamentet er i orden, kan der opstå revner i husets ydervægge og i soklen.

For at være på forkant og undgå fremtidige skader, er det derfor vigtigt at den støbning af fundament, der udføres, er af den helt rigtige type. Samtidig skal fundamentet støbes i god kvalitet. Vi sørger for at støbe et ordentligt fundament, så din ejendom får det bedste udgangspunkt.

Afhængigt at den konkrete opgave, kan det være nødvendigt at støbe forskellige typer fundamenter. Det skyldes, at det underlag, fundamentet skal støbes på, kan være forskelligt fra sted til sted.

​Vi tilbyder også reparationer

Har du allerede et fundament, som har taget skade? Så er det en god ide at få det repareret. Hvis ikke fundamentet bliver repareret, risikerer du nemlig, at skaderne blot bliver større. Derfor tilbyder vi udover støbeopgaver også reparationer. Skal fundamentet repareres, kommer vi naturligvis ud til dig og kigger på skaderne, før vi afgiver et tilbud på udbedringen.

Indhent et tilbud på støbning af fundament

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Når vi har hørt mere om din opgave og besigtiget din grund, udarbejder vi med glæde et uforpligtende tilbud til dig, så du får en konkret pris på dit projekt.

Du kan kontakte os på telefon 42 18 11 46 eller skrive til os enten via kontaktformularen eller vores e-mail lp@lp-maribo.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med støbning af fundament

​​Hos LP Entreprenør –Anlæg ApS kan vi blandt andet tilbyde:

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt