Renovering af badeværelse og etablering af et helt nyt

Drømmer du om at få et nyt badeværelse?

Hvis du drømmer om at få et nyt og moderne badeværelse, så kan en gennemgribende badeværelsesrenovering i mange tilfælde være et oplagt valg. Hos LP Entreprenør - Anlæg ApS står vi klar til at tage imod din opgave, uanset om du kunne tænke dig at få etableret et helt nyt badeværelse i hjemmet eller i virksomheden, eller om det gamle badeværelse trænger til en renovering og istandsættelse.

Vi varetager mange forskellige opgaver for både private boligejere og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Maribo samt på resten af Lolland Falster, men vi kører også gerne til både Næstved og det øvrige Sydsjælland for at udføre renovering af badeværelse eller for at opføre et helt nyt bad.

Vi sikrer dig kvalitetsarbejde udført af faglærte medarbejdere

Når du vælger at lade os stå for dit badeværelsesprojekt, så kan du altid forvente, at arbejdet bliver udført af faglærte medarbejdere, og at du dermed får et resultat i en høj kvalitet. Samtidig er vi medlem af Dansk Byggeri, og vi er dermed også omfattet af Byg Garanti.

Vi lægger stor vægt på den gode kommunikation med dig under hele processen. Det indebærer blandt andet, at vi løbende holder dig opdateret omkring arbejdet, så du ved, hvordan arbejdet skrider frem. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prissætningen på en renovering af badeværelse. Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, som blandt andet afhænger af:

  • ​Om du ønsker en stor eller lille renovering
  • ​Om du kunne tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind til arbejdet
  • ​Hvor lang tid vi skal sætte af til projektet.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit badeværelsesprojekt

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få beregnet en billig pris på dit badeværelsesprojekt i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Fortæl os om dine ønsker og drømme, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt