Fugning af badeværelse og andet fugearbejde udføres

Giv et godt indtryk med nye fuger

Det første du ser, når du nærmer dig en ejendom, er muren. Uanset om du skal have gæster i dit private hjem, eller om du får kunder eller forretningsforbindelser på besøg i din virksomhed, er det vigtigt, at du kan efterlade et godt førstehåndsindtryk. Det kan vores fugefirma hjælpe dig med.

Hos LP Entreprenør - Anlæg ApS har vi blandt andet specialiseret os i fugearbejde, herunder særligt fugning af badeværelse, som vi udfører for både private og erhverv i og omkring Maribo samt på det hele det øvrige Lolland Falster. Derudover kører vi også gerne ud til fugeopgaver i blandt andet Næstved og omegn samt på resten af Sydsjælland.

Vi udfører ikke kun fugning af badeværelse

Vi tilbyder ikke kun fugning af badeværelse, men også meget andet fugearbejde. Vi arbejder blandt andet med fugning af murværk, så muren igen kommer til at fremstå velholdt. Trænger hele din facade derimod til en opfriskning, udfører vi også pudsning af facader.

Foruden at give dine mure et pænere udseende er fugearbejdet også med til at sørge for, at dit murværk ikke falder fra hinanden. Samtidig mindsker du også risikoen for fugtskader, når du får udskiftet dine fuger af et professionelt fugefirma.

Vi udskifter de gamle fuger, hvis de trænger til det og erstatter dem med nye. Vi tilbyder at foretage alle typer af fugning.

En fugemand fra vores virksomhed kan fuge:

  • ​Udvendige og indvendige facader
  • ​Vådrum
  • ​Køkkenelementer og bordplader
  • ​Døre og vinduer.​

Ønsker du nye fuger eller en udskiftning af de gamle?

Der er naturligvis også andre områder end ydermuren, der kan trænge til en kærlig hånd. Hvis du for eksempel udskifter dit køkken eller elementer i et vådrum, er det vigtigt, at der er korrekt fuget. Hvis ikke fugerne er lavet ordentligt, kan der opstå fugt, som kan medføre skader.

Vores fugefirma udfører desuden meget fugearbejde omkring døre og vinduer. På den måde kan vi medvirke til at gøre din ejendom mere energibesparende. Det hænger sammen med, at indgangsdøre og vinduer kan “give sig”, når de bliver ældre. Dermed bliver de mere utætte.

Ved at lave nye fuger omkring dørene og vinduerne kan de blive tætte igen. Et korrekt udført fugearbejde kan dermed gøre din fremtidige varmeregning væsentlig mindre.

Indhent et tilbud fra dit lokale fugefirma

Hvis du har spørgsmål til vores priser eller ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave, hvad enten du har brug for vores hjælp til fugning af badeværelse, fugning af vinduer eller noget helt tredje.

Ring til os på telefon 42 18 11 46. Så tager vi en snak om dit behov, hvorefter vi kan sende et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive til vores e-mail lp@lp-maribo.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt