Fugefirma på Lolland med brede kompetencer

Giv et godt indtryk med nye fuger

Det første du ser, når du nærmer dig en ejendom, er muren. Uanset om du skal have gæster i dit private hjem, eller om du får kunder eller forretningsforbindelser på besøg i din virksomhed, er det vigtigt, at du kan efterlade et godt førstehåndsindtryk. Det kan vores fugefirma hjælpe dig med.

Hos LP Entreprenør & Anlæg har vi specialiseret os i fugearbejde, som vi tilbyder til både private og erhverv i og omkring Maribo og på det hele det øvrige Lolland-Falster.

Alle former for fugning udføres

Vi arbejder blandt andet med fugning af murværk, så muren igen kommer til at fremstå velholdt. Trænger hele din facade derimod til en opfriskning, udfører vi også pudsning af facader.

Foruden at give dine mure et pænere udseende, er fugearbejdet også med til at sørge for, at dit murværk ikke falder fra hinanden. Samtidig mindsker du også risikoen for fugtskader, når du får udskiftet dine fuger af et professionelt fugefirma.

Vi udskifter de gamle fuger, hvis de trænger til det og erstatter dem med nye. Vi tilbyder at lave alle typer af fugning.

En fugemand fra LP Entreprise kan fuge:

  • Udvendige og indvedige facader
  • Vådrum
  • Køkkenelementer og bordplader
  • Døre og vinduer

Ønsker du nye eller udskiftning af fuger?

Der er naturligvis også andre områder end ydermuren, der kan trænge til en kærlig hånd. Hvis du f.eks. udskifter dit køkken eller elementer i et vådrum, er det vigtigt, at der er korrekt fuget. Hvis ikke fugerne er lavet ordentligt, kan der opstå fugt, som kan medføre skader.

Vores fugefirma udfører desuden meget fugearbejde omkring døre og vinduer. På den måde kan vi medvirke til at gøre din ejendom mere energibesparende. Det hænger sammen med, at indgangsdøre og vinduer kan “give sig”, når de bliver ældre. Dermed bliver de mere utætte.

Ved at lave nye fuger omkring dørene og vinduerne, kan de blive tætte igen. Et korrekt udført fugearbejde kan dermed gøre din fremtidige varmeregning væsentlig mindre.

Indhent et tilbud fra dit lokale fugefirma

Hvis du har spørgsmål til vores priser eller ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave, når vi har hørt mere om det, der skal udføres.

Ring til os på 42 18 11 46. Så tager vi en snak om dit behov, hvorefter vi kan sende et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive til vores e-mail lp@lp-maribo.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt