Støbning af betongulv og alt inden for betonarbejde​

Skal du have udført støbning af betongulv eller andet betonarbejde i forbindelse med et byggeprojekt? Så er du landet på den rette side.

Hos LP Entreprenør & Anlæg står vi klar til at hjælpe dig med at støbe dit nye betongulv. Vores virksomhed er beliggende i Maribo, men vi kører også ud til kunder på Lolland, Falster og omegn.

Vi er et entreprenørfirma med mange års erfaring i faget. Derfor beskæftiger vi os med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for entreprenørfaget uanset opgavens omfang.

Med et dygtigt team af håndværkere, herunder jord-betonarbejdere, kan vi garantere for, at vi altid udfører støbning af betongulv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover sikrer vi, at du er med inde over hele processen. Vores vigtigste opgave er nemlig at imødekomme vores kunder der, hvor de er.

Derfor er LP Entreprenør det oplagte valg:

  • Vi udfører alle gængse tømreropgaver
  • Vi har sans for detaljen og kvaliteten
  • Du får altid konkurrencedygtige og attraktive priser
  • Du er garanteret professionel rådgivning fra start til slut​

Få professionelt betonarbejde

Vi laver alt inden for beton – heriblandt støbning af betongulv. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har en god idé i ærmet. Vi sørger altid for at tilbyde professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til den rette løsning for dig.

Uanset hvilken type betonarbejde, det drejer sig om, kan du forvente professionelle løsninger. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe med at udføre opgaven. Vi vurderer altid først opgaven, før vi giver et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave.

Ring og få et tilbud på støbning af betongulv

Uanset om du har yderligere spørgsmål til vores priser, arbejdsområder inden for betonarbejde, eller om du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi garanterer som nævnt for konkurrencedygtige priser og professionelle løsninger fra start til slut.

Ring til os på telefon 54 78 01 28, eller send os en mail på lp@lp-maribo.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en professionel rådgivning.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt