​Renovering af kælder udføres for private og erhverv

Få udført den kælderrenovering som du kunne tænke dig

Har du fugt i kælderen, eller kunne du bare godt tænke dig at udnytte din kælder mere optimalt til enten opbevaring, fitnessrum, beboelse eller lignende? Så står vi hos LP Entreprenør - Anlæg ApS gerne til rådighed med en hjælpende hånd.

Vi har blandt andet specialiseret os inden for renovering af kælder, som vi både udfører for private husejere og erhvervskunder. Fra vores eget lokalområde i Maribo kører vi ud til opgaver på hele Lolland Falster samt i både Næstved og på resten af Sydsjælland.

Sådan kan vi hjælpe dig med din kælderrenovering

Når du skal have renoveret kælderen i dit hjem eller i din virksomhed, kan vi hjælpe på flere forskellige måder. Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Alt relevant murerarbejde
  • ​Støbearbejde
  • ​Fugearbejde
  • ​Kloakarbejde
  • ​Tømrer- og snedkerarbejde.

Derfor skal du lade os renovere din kælder

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade vores virksomhed varetage din kælderrenovering. Vi ønsker først og fremmest at fremhæve, at vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti, så du kan være helt tryg ved at vælge os til projektet.

Derudover benytter vi os kun af faglært arbejdskraft, så du kan være sikker på, at du får et flot resultat i en høj kvalitet – alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Undervejs sørger vi for at holde dig opdateret omkring processen, så du hele tiden selv har mulighed for at følge med i, hvor langt vi er med dit renoveringsprojekt.

Kontakt os og få beregnet en pris på renovering af kælder

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din kommende renovering af kælder, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar til at besvare din henvendelse og til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder i forbindelse med din kommende kælderrenovering, så hører vi også gerne fra dig. 

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt