TV-inspektion bruges til at lokalisere eventuelle problemer​

Har du mistanke om, at din kloak ikke fungerer helt, som den skal? Så kommer LP Entreprenør – Anlæg ApS gerne og udfører en grundig og effektiv TV-inspektion af din kloak. 

Vi har stor erfaring på området, og derfor kan vi hurtigt finde ud af, hvordan kloakkens tilstand er. Vi servicerer primært kunder fra Maribo, Lolland og Falster, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har løst et hav af forskellige opgaver hos tilfredse kunder siden 1999. Derfor har vi den rette erfaring til at varetage både store og små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har problemer med din kloak.

Vi tilbyder TV-inspektion af både afløb og rør

En TV-inspektion er en moderne og effektiv metode til at inspicere kloakkens tilstand. Selve metoden er ikke særlig kompliceret, men kræver et kloak-TV, som har flere forskellige gode egenskaber. Dette kloak-TV føres ned i dine rør eller ledninger og kan fjernstyres oppefra, hvilket gør det nemt at lokalisere eventuelle problemer i kloakken.​

Hvis du eksempelvis har problemer med, at dit afløb ofte er stoppet, eller hvis du har mistanke om rotter i kloakken, så er en TV-inspektion en effektiv metode til at lokalisere problemet, hvorefter vi finder en løsning, som vi giver et godt tilbud på. Det kan eksempelvis være, der skal indsættes en rottespærre, eller at der er brug for en mindre reparation af dine rør. 

Uanset hvad, så står vi klar til at løse opgaven på professionel vis til en fordelagtig pris.

Kontakt os for at høre nærmere om TV-inspektion

Hvis du har mistanke om, at din kloak ikke fungerer helt optimalt, så er du velkommen til at kontakte os, så kommer vi og undersøger sagen.

Du kan kontakte os på telefon 54 78 01 28 eller på lp@lp-maribo.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med nærmere info om priser og muligheder. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med din TV-inspektion!

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LP Entreprenør Anlæg ApS

C. E. Christiansens vej 42, 4930 Maribo

CVR: 21083585

Telefon: 54 78 01 28

E-mail: lp@lp-maribo.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk 

www.byggerietsankenaevn.dk 

Medlem af Dansk Byggeri