Fliserensning udføres for private husejere og erhvervskunder

Få foretaget en grundig rensning af fliser

En grundig fliserensning kan fra tid til anden være nødvendig for at sikre, at din udendørs belægning altid fremstår flot og pæn. Hvis din belægning er ramt af eksempelvis mos, alger eller flisepest, så er det ved at være tid til at få renset fliserne. Hos ​​LP Entreprenør - Anlæg ApS hjælper vi dig gerne med dit belægningsarbejde.

Vi udfører en professionel fliserensning for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Fra vores egen base i Maribo kører vi blandt andet ud til opgaver på hele Lolland og Falster, i Næstved samt på resten af Sydsjælland. Skal vi også komme en tur forbi dig?

Slip for alger på din flisebelægning

Alger rammer ofte udendørs flisebelægninger, men med en grundig rensning kan du faktisk få bugt med dem, så du igen kan få en flot belægning, der næsten ser ud som ny. Vi sikrer dig en algebehandling i en høj kvalitet, så du kan slippe af med de grimme overflader og samtidig give dine fliser en optimal beskyttelse. 

3 fordele ved at vælge vores fliserensning

Når du vælger at lade os stå for din udvendige rengøring af fliser, så kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

1.​ Vi beskæftiger udelukkende faglærte medarbejdere

2.​ Vi sikrer dig et flot resultat i en høj kvalitet

3.​ Vi tilbyder konkurrencedygtige priser

Konkakt os og indhent et uforpligtende tilbud på rengøring af fliser

Hvis du kunne tænke dig at få foretaget en grundig rensning af dine fliser, så hører vi meget gerne fra dig. Vi udarbejder for eksempel gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en pris, der matcher lige netop din opgave. Du skal bare fortælle os om din opgave og dens omfang.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores fliserensning, eller hvis du har brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med alt lige fra rensning af terrasse til indkørsel. Vi sikrer dig altid en fliserens i høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt