Facaderenovering af din bygning

Trænger din facade til en renovering?

Facaden på en bygning er noget af det første, man som gæst, beboer, kunde eller forbipasserende lægger mærke til – især hvis den fremstår slidt og trist. Med en facaderenovering kan du således have en indflydelse på, hvilket førstehåndsindtryk dine kunder, gæster eller forbipasserende skal have af din bygning.

Hos LP Entreprenør - Anlæg ApS i Maribo har vi blandt andet stor erfaring inden for renovering af facade, som vi udfører for både private husejere og en række forskellige erhvervskunder. Vi kører blandt andet ofte ud til renoveringsopgaver for kunder på Lolland Falster, i Næstved og på resten af Sydsjælland.

Eksempler på hvordan vi kan renovere din facade

En facaderenovering kan dække over mange forskellige opgaver på husets ydre murværk. Vi har dog særlig stor erfaring inden for fugning af både hele facaden samt døre og vinduer, ligesom vi også kan foretage en pudsning af facade, hvis du foretrækker dette look.

Med vores hjælp kan du med andre ord både sikre, at der ikke trænger fugt ind i facaden på din bygning, samtidig med at du kan give din bygning et helt nyt og moderne look. 

Hvad koster facaderenovering?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget en facaderenovering koster. Vores priser er altid konkurrencedygtige og bliver skræddersyet til din opgave ud fra blandt andet følgende faktorer:

  • ​Hvilken type renovering af facade du kunne tænke dig
  • ​Hvor omfattende din opgave er
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind til renoveringen
  • ​Hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på arbejdet.

Kontakt os og få beregnet en specifik pris på din opgave

Uanset hvilken form for facaderenovering du kunne tænke dig, så står vi klar med en hjælpende hånd og en konkurrencedygtig pris. Kunne du tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi sikrer dig en flot og professionelt udført facaderenovering, der lever op til dine ønsker og behov.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt