Rottesikring ved hjælp af en rottespærre monteret i kloakken

Undgå uventet besøg af rotter i kloakken

Rotter i kloak er altid uønskeligt af flere årsager. Hvis du gerne vil sikre dig mod rotter i din kloak, så kan du med fordel vælge at få monteret en rottespærre, og dette arbejder hjælper vi hos LP Entreprenør - Anlæg ApS i Maribo dig gerne med.

Vi har stor erfaring inden for rottesikring, og her er en rottespærre en af de bedste muligheder, der er. Vi hjælper både private husejere og forskellige typer erhvervskunder på hele Lolland Falster samt i Næstved og på resten af Sydsjælland, og vi kommer således også gerne en tur forbi din adresse.

Vi sikrer dig en professionel montering af rottespærre i din kloak

En rottespærre skal monteres af en autoriseret kloakmester, og da vi selv har disse kompetencer internt i virksomheden, sørger vi selvfølgelig for, at du får en professionel montering af din rottespærre.

Vi har derudover godkendt kvalitetskontrol, hvilket betyder, at du er garanteret veludførte løsninger af høj kvalitet, når du vælger at lade os varetage arbejdet i forbindelse med din rottesikring. 

Derfor kan rottesikring altid betale sig

Rotter er skadedyr, som kan sprede farlige sygdomme til mennesker og dyr, men dette er ikke den eneste grund til, at de er uønskede i kloakken – eller andre steder på grunden for den sags skyld. I kloakken kan rotterne forårsage store og meget bekostelige skader på både kloak og rør, idet de kan gnave sig igennem sort set alle materialer. Derfor er det altid bedre at gardere sig med rottesikring i stedet for at få udført rottebekæmpelse, når problemet først er opstået.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en rottespærre

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt autoriseret kloakarbejde, og det gælder naturligvis også i forbindelse med vores montering af rottespærre. Hvis du ønsker at få beregnet en specifik pris på din opgave, eller hvis du ønsker at høre mere om vores rottesikring, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt