Fugning af facade på alle typer ejendomme

Giv din facade et nyt look og en optimal beskyttelse med nye fuger

Med en ny fugning af facade har du mulighed for at give din ejendom eller dit hus et flot nyt look, samtidig med at du kan sikre bygningen en optimal beskyttelse med intakte fuger i murværket. Facaden er noget af det første, som man lægger mærke til ved en bygning, og derfor spiller den en afgørende rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man som gæst eller kunde bliver mødt med, når man nærmer sig ejendommen.

Hos LP Entreprenør - Anlæg ApS i Maribo kan vi udføre alle former for fugearbejde, herunder også fugning af facade. Vi arbejder både for private husejere og erhvervskunder på hele Lolland Falster samt i både Næstved og på resten af Sydsjælland.

Vi tilbyder både fugning og istandsættelse af din facade

I forbindelse med fugning af facade kan vi også hjælpe dig med at sikre facaden den nødvendige renovering, så den både kommer til at fremstå indbydende og velholdt, samtidig med at den har den nødvendige beskyttelse.

Vi kan for eksempel udføre den nødvendige facaderenovering efterfulgt af en pudsning af facaden, hvis du ønsker dette.

Vi kan i samme omfang også fuge både vinduer og døre, så disse igen bliver tætte, og du kan få et behageligt indeklima samt en lavere varmeregning. 

Undgå fugtskader med nye fuger

​Det er ikke kun på grund af det kosmetiske, at du bør overveje en ny fugning af facade. Hvis facadens fuger ikke længere er intakte, er der en risiko for, at der kan trænge fugt ind i murværket, og det kan medføre store skader på hele din bygning. Derfor kan det i disse tilfælde altid betale sig at få udskiftet de gamle fuger med nogle nye.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på fugning af facade

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget din opgave i forbindelse med fugning af facade kommer til at koste dig, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi sikrer dig et veludført resultat i højeste kvalitet til en ganske konkurrencedygtig pris.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt