Belægningsarbejde og anlægsarbejde har vi stor erfaring med​

Mangler du hjælp til en form for belægningsarbejde eller anlægsarbejde? Så kan du med fordel kontakte LP Entreprenør –Anlæg ApS for kompetent hjælp. Vi har stor erfaring på området og kan derfor klare både store og små anlægsprojekter. Vores kunder kommer typisk fra Maribo, Lolland og Falster, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi står blandt andet klar til at hjælpe i forbindelse med anlæggelse af veje, og vi udfører al slags gravearbejde for forsyningsvirksomheder – herunder nedgravning af vandledninger, fjernvarmerør eller elkabler. Vi har også erfaring med diverse former for asfaltarbejde, hvor vi kan hjælpe med alt fra lapning af huller i belægning til opretning af arealer eller slidlag på mindre veje.

Vi råder over en omfattende maskinpark til belægningsarbejde

Hvis du er på udkig efter et kompetent firma, som kan hjælpe dig med en form for belægning, så kan du trygt vælge os. Vores store erfaring i branchen gør os i stand til at varetage et hav af forskellige opgaver inden for brolægning og anlægsarbejde.

Uanset om du mangler hjælp til en form for belægning med fliser i haven eller anlægning af vej, så står vi klar til at hjælpe med dit belægningsarbejde og flisearbejde.

​Vi har en omfattende maskinpark, så der altid vil være en gravemaskine i den rette størrelse, som passer til opgaven. Vi har alt lige fra en minigraver til større bæltemaskiner. Desuden udfører vi skære- og fræsningsopgaver med vores maskiner. 

Hos os kan du forvente veludført arbejde til en attraktiv pris hver gang.

Kontakt os og hør mere om anlægsarbejde

Har du lyst til at høre mere om din muligheder for anlægsarbejde og høre mere vores gode priser, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse din opgave for dig uanset dens type.

Vi kan kontaktes på telefon 54 78 01 28 eller på lp@lp-maribo.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dit belægningsarbejde!

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LP Entreprenør Anlæg ApS

C. E. Christiansens vej 42, 4930 Maribo

CVR: 21083585

Telefon: 54 78 01 28

E-mail: lp@lp-maribo.dk

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk 

www.byggerietsankenaevn.dk 

Medlem af Dansk Byggeri