Forsikringsskader står vi klar til at udbedre​​

Hos LP Entreprenør – Anlæg ApS varetages alle forsikringsskader, som er opstået i og omkring din kloak. Vi har mange års erfaring på området, og derfor er vi i stand til at løse selv simple som komplicerede opgaver. Vores kunder kommer primært fra Sydsjælland, Lolland og Falster, men vi kører også gerne uden for disse områder.

​​

Hvis uheldet har været ude hos dig, og du har fået problemer med dit kloaksystem, så står vi klar til at løse opgaven hurtigst muligt. Vand- og stormskader bliver ofte kategoriseret som forsikringsskader, og dem har vi stor erfaring med at løse, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

​​

Vi tager os af både store og små forsikringsskader

Hvad enten der er tale om en stor eller lille skade, så er vi i stand til at udbedre den. Vi har både den rette erfaring, men også det optimale værktøj til at løse mange forskellige opgaver.

​​

Hvis du mangler hjælp til, hvordan skaden skal håndteres, så tilbyder vi naturligvis også altid gerne kompetent rådgivning.​​

Vi er et pålideligt og professionelt firma, som altid overholder alle aftaler både i forhold til pris og tidsplan. Du er derudover garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet, når du samarbejder med os.

​​

Vi sørger desuden for at holde dig godt informeret under hele processen.

​​

Kontakt os for flere oplysninger om hjælp til forsikringsskader

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvilke typer af forsikringsskader vi kan udbedre, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi hører om dine behov.

​​

Du kan kontakte os på telefon 54 78 01 28 eller på lp@lp-maribo.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt