Kloakspuling udføres hurtigt og effektivt

Har du problemer med en stoppet kloak?

En stoppet kloak er et hyppigt problem blandt mange danske husejere og virksomheder. Heldigvis er det dog som regel forholdsvist nemt og billigt at udbedre problemet ved hjælp af en kloakspuling.

Hvis du har fået en stoppet kloak i dit hjem eller i din virksomhed, så kommer vi hos LP Entreprenør - Anlæg ApS gerne forbi for at udbedre problemet. Vi kan foretage en effektiv spuling af kloak for både private husejere og erhvervskunder, og fra vores egen adresse i Maribo kører vi ofte ud til opgaver på hele Lolland Falster, i Næstved og på resten af Sydsjælland.

Vi kan undersøge kloakstandens tilstand

Inden vi går i gang med at spule din kloak, så har vi mulighed for at foretage en TV-inspektion, hvor vi ved hjælp af et lille kamera kan undersøge forholdene i din kloak. Her kan vi blandt andet se, hvor ”proppen” sidder, og hvad der eventuelt er årsagen til problemet, hvis der ikke er tale om en almindelig forstoppelse.

Vi er en autoriseret kloakmester, der altid udfører autoriseret kloakarbejde i høj kvalitet med godkendt kvalitetskontrol, og du kan derfor være sikker på, at du får et professionelt og veludført stykke arbejde. 

Få foretaget en effektiv kloakspuling

Vores spuling af kloak bliver udført af vores slamsuger, som effektivt kan spule rørene i din kloak igennem og fjerne eventuelle propper, der har sat sig fast i kloakken. Vi kan dermed hurtigt og effektivt foretage en kloakspuling for dig, så du hurtigt kan slippe af med problemet igen.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på spuling af kloak

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer i forbindelse med rensning af kloak eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig af med en stoppet kloak. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og vi sikrer dig dermed også en fordelagtig pris på spuling af kloak. 

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt