Kloakarbejde​ - din professionelle kloakmester​

Har du brug for hjælp til reparation af din kloak eller anden form for kloakarbejde? Så står vores autoriseret kloakmester hos LP Entreprenør – Anlæg ApS klar med professionel hjælp. Vores kloakfirma har stor erfaring i branchen og er derfor i stand til at løse enhver opgave. Vores kloakmand servicerer primært kunder i og omkring Maribo, Lolland og Falster.

​​

Vores kloakfirma har eksisteret siden 1999, og derfor er vores erfaring inden for kloakarbejde stor. Gennem tiden har vores kloakfirma løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder, så vi kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig med lige det, som du har brug for.

​​

Vores autoriseret kloakmester udfører både simpelt og mere kompliceret kloakarbejde, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en form for kloakservice.

​​

Autoriseret kloakmester med godkendt kvalitetskontrol

Hvad enten du mangler hjælp til reparation af en mindre forsikringsskade eller til nyetablering af hovedkloakanlæg, så står vi som autoriseret kloakmester klar til at løse opgaven for dig til en god pris.

​Vores kloakfirma har desuden godkendt kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for, at vores løsninger altid er veludførte og af høj kvalitet.​

Kloakanlæg kan trænge til udskiftning eller reparation efter skader fra rotter, trærødder eller sætning. Vores kloakfirma har ekspertisen og maskinerne til at reparere brud i dybden eller foretage TV-inspektion af kloakrør.

​​

Vores kloakfirma renser desuden kloakledninger med vores slamsuger, der effektivt kan spule rørene igennem, og tilbyder også strømpeforing eller rottespærre.

​​

Skal vores kloakfirma hjælpe med kloakarbejde? Så kontakt vores autoriseret kloakmester!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores autoriserede kloakmester kan gøre for dig, eller ønsker du måske at høre mere om vores priser eller andet, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

​​

Vores kloakfirma kan kontaktes på telefon 54 78 01 28 eller på lp@lp-maribo.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer og et godt tilbud. Vores autoriseret kloakmester ser frem til at høre fra dig!

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt