Tømrer med sans for detaljen​​

Hvis du leder efter et kompetent tømrerfirma, så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos LP Entreprenør – Anlæg ApS udfører vi alle gængse tømrer- og snedkeropgaver. Vores tømrermester rykker ud over hele Maribo, Lolland, Falster og omegn, men kommer også gerne uden for disse områder.

​​

Når vi laver tømrerarbejde hos dig, kan du forvente professionelle løsninger hver gang. Vores tømrer har sans for detaljen, hvilket er din garanti for veludført og holdbart arbejde. Vi servicerer både private kunder, virksomheder og landbrug, hvor vi blandt andet har lavet flere mindre halbygninger og bygget nye hestebokse.

​​

Hvad koster en tømrer?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en tømrer koster, da det afhænger af opgavens omfang og type. Uanset opgaven kan du dog forvente konkurrencedygtige og attraktive priser her hos os, og vi er desuden ikke blege for at sammensætte et godt tilbud til dig.​

Vi laver rigtig mange reparationsopgaver, både store og små. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan gøre for dig. Det kan enten være reparation eller udskiftning af døre eller vinduer efter et indbrud, lydisolering, en ny carport eller udskiftning af tagbelægning.

​​

Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

​​

Kontakt vores tømrer for at høre mere

Skal vi løse en opgave for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag for en billig pris på dit projekt. Hos os kan du forvente høj kvalitet til gode priser hver gang.

​​

Vi kan kontaktes på telefon 54 78 01 28 eller på lp@lp-maribo.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. Vores tømrer ser frem til at høre fra dig!​

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt