Glarmester til rådighed hos alle kundetyper​​

Er du på udkig efter en dygtig glarmester? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos LP Entreprenør – Anlæg ApS står vi klar til at varetage mange forskellige glarmesteropgaver til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer primært kunder fra Maribo, Lolland, Falster og omegn, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

​​

I 2011 overtog vi glarmester Jørgen Jacobsens virksomhed. Det er et rigtigt godt supplement til vores forskellige tømrer-snedker-opgaver, så da muligheden for at udvide forretningen bød sig, slog vi til. Vores faguddannede glarmestre kører ud til både private kunder, virksomheder og kommuner, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

​​

Vores glarmester kan skære alle former for glas ud

Vi har vores eget værksted til rådighed, hvor vi kan skære alle former for glas ud. Udover udskiftning af vinduer eller nye spejle efter mål får vi mange specielle opgaver som eksempelvis fremstilling af en ny hylde til et køleskab eller glas til butiksdisk.​​

Uanset hvilken løsning vores glarmester skal levere til dig, så kan du forvente et veludført og holdbart resultat. Vi tager altid en god snak med dig, inden arbejdet går i gang, hvor vi snakker om dine forventninger og ønsker, som vi imødekommer på bedst mulig vis.

​​

Vores glarmester overholder naturligvis altid alle aftaler angående tid og pris.

​​

Ring eller skriv til os for flere informationer eller en billig pris på dit projekt

Skal vores glarmester hjælpe dig med en specialopgave, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at modtage et billigt tilbud.

​​

Vi kan kontaktes på telefon 54 78 01 28 eller på lp@lp-maribo.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer. Vores glarmester ser frem til at høre fra dig!

Lad os stå for ​dit næste projekt

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 54 78 01 28 eller 42 18 11 46

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt